Roslagsloppet & en skadad hund

Hola, idag har jag varit och tittat på ett lopp som var i kanalen med kussen My, carina, mammi och jullet. Det var väl kul tror jag, inte det roligaste man har varit med om, men det var kul att se lite fler kändisar, jag har faktist sett många under alla mina år. I alla fall, jag såg Hasse Aaro och hans brorsa, Tony Rickardsson, han var inte bitter, haha:D m.m.
Efter allt så åkte vi efter ett tag hem till oss, vi gick ner till bergetklipporna och badade och fikade lite, när vi hade varit där ett tag så skulle nån, kommer inte ihåg vem, kasta gretas boll i vattnet så att hon kunde hämta den, hon älskar det:D, men när då greta var påväg mot vattnet, hoppade eller dök hon, och gjorde illa frambenet. Hon började gnälla av smärtan och julia tror jag, bar upp henne till mammas famn. Vi trodde först att tassen var stukad, sedan när hon liksom la ner tassarna på något konstigt sätt, trodde vi att den var bruten, men vi tröck lite på den skadade benet och hon gnällde inte eller så, hon kunde också stödja det, men vi bar ändå upp henne till pappa som var hemma, greta fick gå in och vila. Vi gick ner en liten stund till men pappa och sedan gick han upp, och sedan jag, när jag kom upp till huset sprang greta och ellen imot mig och var glada, greta kunde stödja på benet igen och springa, hon la också en massa bollar vid mig när jag låg i hängmattan och läste, men dem gömde jag, mamma och pappa sa att greta inte fick springa efter boll mer idag, fast hon ville.

Aja, nu ska jag gå och käka, mamma och pappa är på kräftskiva nere i samfälligheten, dem har hjälpt till på högsommarfesten, jag tror du kan läsa om det på min syrras blogg, jullets.blogg.se , barn fick inte vara med på festen, jag tycker det är orrättvist för jag älskar kräftor, menmen, nu ska jag käka somsagt.



Den tillfälliga sjuklingen som älskar snö***



Greta, faktist på berget/klipporna.


En del av berget/klipporna, med några som fiskar...



... och en rolig och söt bild på ellen en höst, som måste vara med:D


Aja, käket väntar...


Kommentarer
Postat av: Anniis

Stakars Greta ,hälsa henne från mig (haha) Fina bilder ha det bra kram <3

2009-08-08 @ 21:09:06
URL: http://anniisblogg.blogg.se/
Postat av: jullet

fina bilder syrran :D

2009-08-08 @ 21:13:56
URL: http://jullets.blogg.se/
Postat av: jullet

greta ramla, blev asrädd :S

2009-08-21 @ 19:24:22
URL: http://jullets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0